Renovering av restaurangen

Fram till sommaren 2024 renoveras både museets restaurang Calle C, Arkiv och Bibliotek, och har därför begränsad tillgänglighet.

Tillfällig servering

Under renoveringsperioden har serveringen tillfälligt flyttat in hörsalen, The Saab Wing. Där hittar du fika och enklare lunchservering ända fram till restaurangens nyöppnade sommaren 2024.

Boka konferens?

Den tillfälliga restaurangslösningen innebär att vår hörsal och Heinerstamrummet inte går att boka för konferenser under renoveringen. Vi har dock flera andra mindre lokaler som är tillgängliga precis som vanligt.

Nyöppning

Portarna till den nya restaurangen slås upp sommaren 2024, och då ser vi fram emot att kunna erbjuda en restaurang i toppklass som gör ditt besök på Flygvapenmuseum till en riktig helhetsupplevelse!

Biblioteket

Bibliotek och Arkiv håller också stängt för renovering under våren 2024 och tar bara emot förbokade besök enligt överenskommelse. På eventytan i utställningen Flygfärdig finns ett pop up-bibliotek. Där hittar du ett urval böcker och tidskrifter under renoveringsperioden.

Ska du bara besöka pop up-biblioteket och inte museets utställningar behöver du inte betala entréavgift. Kontakta bibliotekarie Xufee Duraku i förväg via telefon 013-495 97 38 eller bibliotek@flygvapenmuseum.se.