Renovering av restaurangen

Under hösten 2023 fram till sommaren 2024 renoveras museets restaurang Calle C, och har därför begränsad tillgänglighet:

23 oktober – 29 oktober

Restaurangen är helt stängd.

30 oktober och framåt

Du kan fortfarande äta lunch under ditt besök hos oss då vi tillhandahåller enklare lunchservering i hörsalen, The Saab Wing, så länge som restauranglokalen renoveras.

Biblioteket håller stängt för renovering och tar emot endast förbokade besök enligt överenskommelse. Ett urval av biblioteks tidskrifter och böcker kommer att finnas på en särskild yta inne i vår utställning ”Flygfärdig – det svenska flygvapnet tar form”. Ska du endast besöka bibliotekets yta och inte själva utställningen behöver du inte betala entréavgift, kontakta bibliotekarie Xufee Duraku, telefon 013-495 97 38 eller bibliotek@flygvapenmuseum.se


Boka konferens?

Den tillfälliga restaurangslösningen innebär att vår hörsal och Heinerstamrummet inte går att boka för konferenser under renoveringen. Vi har dock flera andra mindre lokaler som är tillgängliga precis som vanligt.

Nyöppning

Portarna till den nya restaurangen slås upp sommaren 2024, och då ser vi fram emot att kunna erbjuda en restaurang i toppklass som gör ditt besök på Flygvapenmuseum till en riktig helhetsupplevelse!