Konferens, middag och event

Under hösten 2023 fram till sommaren 2024 renoveras museets restaurang Calle C, och har därför begränsad tillgänglighet.
Läs mer här!

Konferens, middag och event

Strax väster om Linköping, vid militärflygfältet Malmen, ligger Flygvapenmuseum – en komplett konferensanläggning med modernt utrustade möteslokaler.

Den goda maten och de spännande utställningarna skapar tillsammans en unik och minnesvärd omgivning för stora och små sammankomster. Mellan möten och fikapauser kan ni välja att låta ert möte förgyllas med en guidad visning.

Boka

Om du vill se Flygvapenmuseums bokningsregler och villkor för konferenser, middagar och liknande, så hittar du de här.

Visningar

Ta en välbehövlig paus under mötesdagen och låt våra pedagoger ta med er genom det svenska militärflygets utveckling! Välj en visning som passar er grupp och hör om vad som hände i Sverige och världen under 1900-talet, eller prova en lagstärkande aktivitet, utvecklat av Flygvapenmuseums pedagoger. Tips: just nu 25% rabatt på visningar bokade i samband med konferens. Läs mer och se förslag på visningsteman!

Bra att veta inför konferensen

Flygvapen är anpassat för personer med nedsatt rörelseförmåga. För dig som har handikapptillstånd finns det möjlighet att parkera på någon av de två parkeringsplatserna intill Flygvapenmuseums entré. Det går att köra bil ända fram till entrén för av- och påstigning. Meddela din grupps behov när du bokar – vi hjälper gärna till!

Möteslokaler

Middag och event

Högtidsmiddagar, modevisningar, bröllop, produktlanseringar och företagsmingel – på Flygvapenmuseum är allt möjligt.

arrow_forward Middag och event