close

konferens

Julbord

Redo för en flygande start på julen? Checka in på Flygvapenmuseum och följ med på en helt unik julbordsupplevelse!

Under flygmaskinernas stämningsfullt ljussatta vingar, mitt i den spännande utställningen, lyfter julens alla smaker mot nya höjder och får julstämningen att infinna sig på riktigt.

Vi taxar ut med ett stort urval kalla anrättningar, håller en behaglig marschfart med allt det varma och går så småningom in för landning med ett rejält efterrättsbord. Totalt ett sjuttiotal varierade rätter, lagade med kärlek från grunden på råvaror från lokala producenter. Här finns naturligtvis många klassiker, som sig bör­ – men också en och annan nyhet, som kanske blir en framtida favorit.

Hos oss sitter alla i första klass, med service på toppnivå och generöst utrymme. Vi tar emot både små och stora företag och kan servera upp till 300 personer per sittning.

Varmt välkommen till en julfest som lyfter lite högre!

Extra

Boka en exklusiv all-inclusive. Boarda tidigast av alla och börja kvällen med Glögg och Guide – en egen rundvandring i den spännande utställningen om svensk flyghistoria. Ett garanterat uppskattat personalevenemang! Alla som bokar julbord erhåller 25% rabatt på den guidade visningen.

Bokning

Pris: 695 kronor per person exklusive moms.

Boka via e-post; gruppbokning@flygvapenmuseum.se eller ring 013–495 97 14. Telefontid måndag–fredag 9:30–11:00.