Konferens middag och event

Väster om Linköping, strax utanför staden vid militärflygfältet Malmen, ligger Flygvapenmuseum är en komplett konferensanläggning med modernt utrustade möteslokaler. Den goda maten och de spännande utställningarna skapar tillsammans en unik och minnesvärd omgivning för stora och små sammankomster. Mellan möten och fikapauser kan ni välja att låta ert möte förgyllas med en guidad visning. Ta en välbehövlig paus under mötesdagen och låt våra pedagoger tar med er genom det svenska militärflygets utveckling och vad som hände i Sverige och världen under 1900-talet. Välj en visning som passar er.

För bokning och frågor, använd våra bokningsformulär eller kontakta oss på gruppbokning@flygvapenmuseum.se eller 013–495 97 14. Telefontid är måndag-fredag 9:30-11:00.

Se våra regler och villkor vid bokning av konferenser, middagar och liknande här.

Boka

Bokningsformulär för middag och event

Bokningsformulär för konferens

Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

middag bland flygpan

En modern konferensanläggning

Flygvapenmuseum är en komplett konferensanläggning med modernt utrustade möteslokaler. Den goda maten och de spännande utställningarna skapar tillsammans en unik och minnesvärd omgivning för stora och små sammankomster. Mellan möten och fikapauser kan ni välja att låta ert möte förgyllas med en guidad visning. Ta en välbehövlig paus under mötesdagen och låt våra pedagoger tar med er genom det svenska militärflygets utveckling och vad som hände i Sverige och världen under 1900-talet. Välj en visning som passar er.

arrow_forward Bokningsformulär

Boka en museiupplevelse

Vi har många olika teman på våra visningar, allt från Folkhemmet till Den nedskjutna DC-3an – välj det som passar er konferensgrupp. Om det är det någon annan tidsperiod eller särskilt tema ni är intresserad av – kontakta oss gärna!
Vi erbjuder också lagstärkande aktiviteter utvecklade av Flygvapenmuseums pedagoger.

Just nu får du 25% rabatt på visningar bokade i samband med konferens!

arrow_forward Så våra museiupplevelser här

Bra att veta inför konferensen

Flygvapen är anpassat för personer med nedsatt rörelseförmåga. Vi kan även anpassa visningar för grupper som har kognitiva funktionshinder, synnedsättning, hörselnedsättning eller behöver extra stöd på något annat sätt.
För rörelsehindrade med handikapptillstånd finns det möjlighet att parkera på någon av de två parkeringsplatserna intill Flygvapenmuseums entré. Det går att köra bil ända fram till entrén för av- och påstigning.
Meddela era behov när du bokar ─ vi hjälper gärna till!

Middag och event

Högtidsmiddagar, modevisningar, bröllop, produktlanseringar och företagsmingel – på Flygvapenmuseum är allt möjligt.

arrow_forward Middag och event